Kom een keertje kijken!

line

Lid worden?

 

Kom gratis kijken

Lijkt het je leuk om onze scoutinggroep eens uit te proberen? Of twijfel je of het iets voor je is? De eerste vier zaterdagmiddagen die je met ons mee doet zijn helemaal gratis. Daarna beslis je pas of Scouting ook echt iets voor jou is en of je lid van onze groep wilt worden.
 

Maar waar moet je dan zijn?

Scouting is ingedeeld in leeftijdsgroepen, zodat je altijd met andere kinderen van je eigen leeftijd bent. Dit noemen wij speltakken. Op deze website vind je van elke speltak een eigen pagina met informatie en uitleg.
 

Wat zijn de kosten?

Scouting moet volgens ons voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom is onze contributie zo laag mogelijk. Wij vragen €12,50 per maand en daar zitten naast de draaidagen ook 3 weekendkampen bij in. Wil je meer informatie? Download dan op deze pagina ons financieel reglement
 

Installatie en uniform

Het Scouting uniform is de kleding die we dragen tijdens een opkomst. Als je na de kijkdagen lid wilt worden, dan zal je ook geinstalleerd worden. Dit klinkt allemaal heel officieel, maar dat valt wel mee. Tijdens de installatie krijg je de mooie groepsdas en de insignes die bij je speltak horen.
 

in het kort

  • 4x gratis meedraaien
  • €12,50 per maand (inclusief 3 weekendkampen)
  • €25,- inschrijfgeld
  • Voor meer informatie klik op 1 van de downloads

Contact

Heb je een vraag of wil je een keertje komen kijken?

vul dan het contactformulier in en wij nemen dan zsm contact met je op.

Open het formulier


of stuur een mail naar: info@kareldestoute.nl


Downloads