van 18 tot 99 jaar

line

Leiding

 

Wij zoeken jou

Ben jij enthousiast, graag buiten en vind je het leuk om kinderen en jongeren te begeleiden tijdens hun scoutingavontuur? Of heb je misschien bestuurlijke kwaliteiten die je graag in wil zetten? Kom dan bij Scouting Karel de Stoute! Er is geen ontkomen aan, zonder vrijwilligers is er geen scouting. Het gehele seizoen gaan onze teams aan de slag met het bedenken van leuke programma’s en onvergetelijke kampen. Vol enthousiasme zorgen zij er iedere week voor dat de jeugdleden een leuke tijd hebben. Met onze groeiende groep zijn wij altijd opzoek naar nieuwe leiding. Je bent dan ook van harte welkom. Lijkt het jou leuk om een van onze teams te versterken?
 

Ontspanning en teambuilding

Naast dat onze vrijwilligers ervoor zorgen dat de jeugdleden een leuke tijd hebben, worden er ook voor hen leuke activiteiten georganiseerd. Dit zorgt voor ontspanning en een goede sfeer binnen het team. Om onze (eventueel) toekomstige stafleden, de Explorers, meer bij de leiding te betrekken worden zij ook meegenomen bij deze activiteiten. Dit zorgt ervoor dat de drempel van (eventueel) staflid worden een stuk lager ligt.
 

leeftijd

Vanaf dat je 18 bent kun je je aansluiten als staflid. Iemand van 18 kan natuurlijk niet meteen staflid worden bij de Explorers (jeugdleden tussen de 15 en 18), maar wel bij de bevers, welpen of scouts. Ervaring in leidinggeven is natuurlijk altijd handig, maar helemaal niet nodig. Tijdens de draaidagen heb je plezier in het bedenken en uitvoeren van spellen en leer je het leidinggeven vanzelf. Omdat je direct aan de slag gaat met kinderen is dit natuurlijk wel iets wat je leuk moet vinden.
 

in het kort

  • Vanaf 18 jaar
  • Je bent van harte welkom
  • Een hecht en open stafteam
  • We vragen een verklaring omtrent gedrag

Contact

Heb je een vraag of wil je een keertje komen kijken?

vul dan het contactformulier in en wij nemen dan zsm contact met je op.

Open het formulier


of stuur een mail naar: info@kareldestoute.nl


downloads